Mikä ihmeen Dipolin itsenäisyyspäivän vastaanotto?

 

Dipolin itsenäisyyspäivän vastaanotto on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan ja Aalto-yliopiston alumnien yhteisjuhla, jolla juhlistetaan Suomen 100-vuotiasta itsenäisyyttä. Illan aikana nautitaan juhlapöydän antimista, häikäisevien artistien ohjelmanumeroista sekä tietenkin hyvästä seurasta. 

Fun fact: edellisen kerran juhla järjestettiin 30 vuotta sitten, kun Suomi juhli 70-vuotissyntymäpäiväänsä, ja järjestäjinä olivat tuolloin TKY, KY ja TOKYO, eli nykyisen AYY:n edeltäjät.

 

Apua, ilmoittautumisen yhteydessä ei kysytty plaseeraustoivetta!

Dipolin itsenäisyyspäivän vastaanotolla ei ole istumajärjestystä. Kyseessä ei siis ole varsinainen vuosijuhlien tapainen pöytäjuhla, vaikka istumaan toki pääseekin, vaan paras verrokki tässä(kin) tilanteessa on presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotto.

Mitä on tarjolla?

Juhlassa tarjotaan 3 ruokalajin juhlabuffet juomineen, eli vieraille katetaan alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Kuivin suin ei myöskään tarvitse iltaa viettää, vaan talon puolesta tarjotaan alkumalja, ruokaviinit sekä muutama muukin juoma, joten juhlatunnelmaan pääsee varmasti. Janoisimpia palvelevat lisäksi lukuisat baaritiskit.

Miten ilta etenee? Onko illan aikana muuta ohjelmaa?

Juhlan kulku on tietenkin jokaisen juhlijan kohdalla yksilöllinen, mutta tiettyjä suuntaviivoja järjestäjän puolelta toki on. Ovien auettua luvassa on alkumaljasta ja hyvästä seurasta nauttimista rennon musiikin tahdittamana klo 19 asti, jolloin juhlan virallinen ohjelma alkaa. Perinteisemmistä esityksistä kuljetaan tanssiaisten kautta kohti rennompaa bilefiilistä, kunnes Boston Promenade räjäyttää Dipolin yllätyssolistiensa kanssa. Mikäli itse mielii parrasvaloihin, se onnistuu Dipolin karaokepuolella. 

Huolettaako, ettet ehdi törmätä kaikkiin tuttuihisi illan aikana? Esitämme ongelmaan ratkaisuksi erillisen tapaamispöydän varaamista. Pöydän hintaan kuuluu pöytävaraus rauhallisemmassa tilassa 45 minuutiksi sekä 2 pulloa kuohuvaa valmiiksi katettuna. Pöydän hinta on 120 euroa (kuohuviini)/220 euroa (samppanja). 

Mikä on tapahtuman pukukoodi?

Juhlan dresscode on juhlapuku akateemisin kunniamerkein. Tämä tarkoittaa yleisimmin frakkia, tummaa pukua, tai kokopitkää juhlaleninkiä, jossa on yleensä melko avonainen yläosa ja joka tavallisesti jättää käsivarret paljaiksi. 

Mitä tarkoittaa porrastettu saapuminen?

2000 vierasta on paljon, ja jotta välttyisimme pahimmilta ruuhkilta, lähetämme kutsuvieraille kotiin (tai muuhun ilmoittamaasi osoitteeseen) kortin, joka takaa samalla sisäänpääsysi. Voit halutessasi toivoa aikaa ilmoittautumisen yhteydessä.

11.9. jälkeen ilmoittautuneet valitsevat saapumisaikansa ilmoittautumisen yhteydessä, ja käyttävät ilmoittautumisessa saamaansa mobiililippua sisäänpääsyyn. Molemmissa kerrotaan aika, jolloin toivomme sinun saapuvan paikalle. Sisäänpääsyä ei kuitenkaan tietenkään evätä, vaikka ei tuohon aikahaarukkaan osuisikaan.